Indkøbskurv

Cookie- og privatlivspolitik


GENERELLE OPLYSNINGER
BIG I/S
Sydvestvej 123
2600 Glostrup
webshop@big-big.dk
CVR-nr.: 34811083
Tlf. nr.: +45 56714020
Etablerings år: 1988



COOKIES

BIG anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller lign. med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette reklamer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode såsom virus.

Forsiden af medaljen mht. cookies: Cookies ”husker” dine indstillinger og koder for dig, og gør derfor livet nemmere for folk, der sætter pris på disse funktioner. Derudover ”husker” cookies dine interesser og bruges derfor, af mange, til at målrette reklamer mm. til personer, der allerede har vist interesse for deres produkter. Det vil sige, at du som bruger på nettet, primært, bliver vist reklamer og tilbud på produkter du allerede har vist interesse for og derfor ikke, i lige så høj grad, bliver eksponeret for ”unødvendige” reklamer. 

Bagsiden af medaljen mht. cookies: Det kan virke meget generende at blive bombarderet med de samme reklamer igen og igen, som der, desværre, er nogen der også bruger cookies til.

Hos BIG bestræber vi os på at tiltrække kunder ved at yde god service og blive anbefalet af andre og vil derfor primært bruge cookies når det giver mening for kunden at de er der.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser (du kan finde vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/). 

Bagsiden af medaljen hvis du sletter cookies: Reklamer vil kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at nogle websites ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Derudover slettes brugernavne, koder mm. du har gemt på websider.



LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på BIG hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvilke sider på websitet de forlader mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere vores webshop. 




PERSONOPLYSNINGER


GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter BIGs website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, adresse, telefonnr. og email-adresse. Herudover vil vi indsamle et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).



SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges dels til at servicerer dig, så vi kan give dig den/de varer som du efterspørger. Derudover bruges oplysninger til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.



PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.



VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

BIG leverer helt anonyme data til 3. parts applikationer som fx Google Analytics, som BIG anvender til at forbedre oplevelsen af BIG´s hjemmeside og webshop.

Herudover benytter BIG en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Tredjeparter vi får opbevaret/behandlet data hos:
Economics
PostNord
GLS
UnoEuro
Office 365
NETS

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske i det omfang det er nødvendigt for at behandle din ordre med den tilknyttede betaling. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.



INDSIGT OG KLAGER

Som person har du en efter lovgivningen en række rettigheder som BIG vil sikre kan blive opfyldt.

Dine rettigheder er:
Du har ret til at få oplyst om BIG har personoplysninger om dig, og du har i givet fald ret til at få adgang til disse oplysninger.
Du har ret til at få ændret evt. forkert oplysninger om dig som BIG har registreret.
Du har i nogen tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig selv, fx hvis BIG alene har haft ret til at registrer oplysningerne om dig på baggrund af et samtykke.
Du har i nogen tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, fx hvis du ikke mener BIG har de nøjagtige oplysninger. I et sådant tilfælde vil BIG undersøge om oplysningerne er korrekte eller ej og vil i den periode ikke foretage behandling på baggrund af oplysningerne.
Du har ret til at gøre indsigelse mod at BIG behandler oplysninger om dig.
Du har i visse tilfælde ret til at modtage de oplysninger BIG har om dig i et læsbart format, samt ret til at få de oplysninger BIG har om dig flyttet til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).
Hvis BIG behandler oplysninger på baggrund af et samtykke har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage.
Du har ret til at klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk eller adressen Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., hvis du er utilfreds med den måde BIG behandler dine personoplysninger på.