Menu
Din kurv

Handels- og leveringsbetingelser

Når du handler med BIG på vores hjemmeside kan du gøre det enten som erhvervsdrivende eller som forbruger. Der gælder lidt forskellige regler alt efter om du handler som erhvervsdrivende eller som forbruger. Nedenfor kan du læse, hvilke regler der gælder i de to forskellige situationer.HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR FORBRUGERE

GENERELLE OPLYSNINGER
BIG I/S
Sydvestvej 123
2600 Glostrup
webshop@big-big.dk
CVR-nr.: 34811083
Tlf. nr.: +45 56714020
Etablerings år: 1988PRISER

Alle de viste priser på BIGs webshop vises i danske kroner og vises både med og uden moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde omfang inden afslutningen af købet.BETALING

BIG modtager følgende betalingsmetoder:
Dankort/VISA-Dankort
VISA/VISA Electron
Mastercard
Maestro/JCB
MobilePay

BIG har valgt at bruge den danske betalingsløsning NETS, som bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

BIG har valgt at bruge det sikre og anerkendte betalingssystem Quickpay, hvorigennem købers kortoplysninger og andre personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Efter køber gennemfører betalingen online, trækkes pengene når ordren er blevet godkendt og accepteret af BIG. Dette vil oftest ske samme dag, som køber gennemfører ordren. Vi følger denne procedure, da der ofte er tale om skræddersyede/specialfremstillede produkter, som derfor hverken kan videresælges eller genbruges af andre, såfremt køber ikke betaler.

Offentlige institutioner har mulighed for at betale med EAN nummer hos BIG.SIKKERHED

Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon.LEVERING/FORSENDELSE

Leveringstiden kan variere afhængigt af lagerstatus, godkendelse af Artwork fra kunden og omfanget af produktskræddersyning/specialfremstilling til kunden. Lovet leveringstid for specialfremstillede produkter er fra kunden har godkendt Artwork.

BIG leverer pakker med forskellige transportører, som kunden selv vælger. Levering anses for sket når transportøren har afleveret pakken på leveringsadressen eller kunden har fået besked fra transportøren om at pakken er klar til afhentning. Hvis kunden har en særaftale med transportøren omkring levering, anses varen for leveret når transportøren meddeler at varen er leveret.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato eller på en bestemt adresse er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe.

Du har også mulighed for at afhente din ordre i vores butik gratis.
Dette sker på BIGs adresse:

Sydvestvej 123
2600 Glostrup
Mellem 10-16 mandag-fredag.FORKERT ADRESSE ELLER EJ AFHENTET PAKKE

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør, at den valgte transportør ikke kan levere din pakke eller afhenter du ikke pakken på dit posthus/din pakkeboks inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, og du vil komme til at hæfte for et ekspeditions-/fragtgebyr på de faktiske omkostninger.

Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så transportøren har mulighed for at aflevere din pakke.FAKTURA

Der vedlægges altid en faktura til din bestilling. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: webshop@big-big.dkANSVAR

I tilfælde af mangler ved den leverede vare er BIG´s ansvar begrænset til enten omlevering eller afhjælpning, og du kan derfor i intet tilfælde kræve erstatning. Dette gælder ethvert tab du evt. måtte have, herunder driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre indirekte tab.

Hvis du selv har valgt et særligt materiale til fremstilling af varen, har BIG intet ansvar for mangler der skyldes dette valg af materiale.

Hvis du sender filmateriale til brug for fremstilling af varen, er det dit ansvar at sende brugbart filmateriale. BIG tager ikke ansvar for at levere noget i en højere kvalitet end det der er muligt med kvaliteten af filmaterialet du har leveret.

BIG påtager sig intet ansvar for, at modeller/varer foreskrevet eller specificeret af dig ikke krænker tredjemands rettigheder. BIG forudsætter således, at du selv har indhentet alle relevante tilladelser fra eventuelle rettighedshavere. BIG påtager sig på samme måde intet ansvar for, at de leverede varer lovligt må anvendes til det/de påtænkte formål.

BIG tager forbehold for udgåede varer, tastefejl, prisændringer, tekniske problemer i forbindelse med brug af BIG´s hjemmeside, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår.TEGNINGER OG BESKRIVELSER

Hvis du afgiver bestilling via telefon påtager BIG sig intet ansvar for rigtighed af tryk, stavemåde, tal o.lign.

Ved specialfremstillede/skræddersyede produkter, er det kundens ansvar at tjekke og dobbelttjekke at alle oplysninger er indtastet og stavet korrekt (såsom navne, årstal mm.). I særlige tilfælde, ved tvivl ud over det sædvanlige, kan kunden blive kontaktet for at bekræfte oplysninger. I sådanne tilfælde vil BIG forsøge at komme i kontakt med kunden i en time, inden produktionen igangsættes. Efter en time, fra første kontaktforsøg, og uden held, vil skræddersyningen blive produceret i overensstemmelse med de, af kunden, indtastede oplysninger og kunden hæfter da selv for eventuelle fejl.

I tilfælde hvor der er fremsendt Artwork til godkendelse, er det kundens ansvar at tjekke og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte (såsom logo, farver, former mm.). Efter godkendt Artwork hæfter kunden selv for eventuelle fejl og/eller mangler der burde være opdaget af kunden af Artworket.

Artwork udarbejdet af BIG, herunder tegninger og tekniske dokumenter som er anvendt til fremstilling af produktet forbliver BIG´s ejendom uanset om de overlades til kunden eller ej. Materialet må ikke anvendes, overgives til tredjemand eller på anden måde blive reproduceret uden BIG´s skriftlige tilladelse.

Værktøjer som BIG har anvendt til fremstilling af artwork tilhører BIG, og vil ikke blive udleveret til kunden, med mindre der bliver indgået en særskilt aftale herom. Værktøjer gemmes af BIG i 2 år efter fremstillingen.RETURRET/FORTRYDELSESRET

Skræddersyede/specialfremstillede produkter

Ved produkter der er skræddersyede/specialfremstillede til kunden (såsom produkter med gravering, tryk, brodering, monterede bånd mm.) har kunden ingen fortrydelsesret.

Standard produkter

På standardprodukter gælder 14 dages returret/fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag hvor kunden får varerne i fysisk besiddelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis kunden sender meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

For at udøve fortrydelsesretten skal kunden meddele BIG, Sydvestvej 123, 2600 Glostrup, email webshop@big-big.dk kundens beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, eller e-mai). Kunden kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Hvis kunden udøver sin fortrydelsesret i denne aftale, refunderer BIG alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af kundens eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som BIG tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor BIG har modtaget meddelelse om kundens beslutning om at fortryde denne aftale. BIG gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

BIG kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil BIG har modtaget varerne retur, eller kunden har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Kunden skal returnerer varerne eller afleverer dem til BIG uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor kunden har informeret BIG om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis kunden returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Kunden skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.UNDERSØGELSESPLIGT

Køber er forpligtet til straks ved modtagelsen af en leverance at foretage fornødne undersøgelser til konstatering af eventuelle fejl og mangler. Såfremt varerne er beskadigede, skal transportøren underrettes herom ved leveringen.REKLAMATION

BIG yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles BIG straks efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder BIG returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.

Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 21 dage fra modtagelsen.

Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 21 dage.

Den defekte vare sendes til:

BIG I/S
Sydvestvej 123
2600 Glostrup

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til webshop@big-big.dk eller telefon: +45 56714020 inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion sker ved en bankoverførsel til din bank konto. BIG har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.FORCE MAJEURE

BIG kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller omkostninger som følge af industrielle uoverensstemmelser, strejke, brand, miljømæssige restriktionen, manglende levering fra underleverandører, transportforsinkelser eller anden force majeure eller forsinkelser, som er udenfor indflydelse for BIG. Indtræden af førnævnte omstændigheder giver ikke køber ret til at annullere kontrakten eller holde BIG ansvarlig for nogen form for tab.BILÆGGELSE AF STRID

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til webshop@big-big.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Du finder klageportalen her: www.ec.europa.euØVRIGT

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til BIG I/S via e-mail webshop@big-big.dk
HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

GENERELLE OPLYSNINGER
BIG I/S
Sydvestvej 123
2600 Glostrup
webshop@big-big.dk
CVR-nr.: 34811083
Tlf. nr.: +45 56714020
Etablerings år: 1988PRISER

Alle de viste priser på BIGs webshop vises i danske kroner og vises både med og uden moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde omfang inden afslutningen af købet.BETALING

BIG modtager følgende betalingsmetoder:

Dankort/VISA-Dankort
VISA/VISA Electron
Mastercard
Maestro/JCB
MobilePay

BIG har valgt at bruge den danske betalingsløsning NETS, som bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

BIG har valgt at bruge det sikre og anerkendte betalingssystem Quickpay, hvorigennem købers kortoplysninger og andre personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Efter køber gennemfører betalingen online, trækkes pengene når ordren er blevet godkendt og accepteret af BIG. Dette vil oftest ske samme dag, som køber gennemfører ordren. Vi følger denne procedure, da der ofte er tale om skræddersyede/specialfremstillede produkter, som derfor hverken kan videresælges eller genbruges af andre, såfremt køber ikke betaler.

Offentlige institutioner har mulighed for at betale med EAN nummer hos BIG.SIKKERHED

Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon.LEVERING/FORSENDELSE

Leveringstiden kan variere afhængigt af lagerstatus, godkendelse af Artwork fra kunden og omfanget af produktskræddersyning/specialfremstilling til kunden. Lovet leveringstid for specialfremstillede produkter er fra kunden har godkendt Artwork.

Ved køb af varer med forskellige leveringstider, vil ordren blive sendt samlet når varen/varerne med den længste leveringstid er færdig. Ved samlede ordre er det således varen med længst leveringstid, der afgør den samlede ordres leveringstid. Ønsker kunden at modtage varerne hver for sig og til hver enkeltes gældende leveringstid, skal ordrene laves separat og kunden skal således være opmærksom på at der vil være et leveringsgebyr per ordre.

BIG leverer pakker med forskellige transportører, som kunden selv vælger. Levering anses for sket når transportøren har afleveret pakken på leveringsadressen eller kunden har fået besked fra transportøren om at pakken er klar til afhentning. Hvis kunden har en særaftale med transportøren omkring levering, anses varen for leveret når transportøren meddeler at varen er leveret.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato eller på en bestemt adresse er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe.

Du har også mulighed for at afhente din ordre i vores butik gratis.
Dette sker på BIGs adresse:

Sydvestvej 123
2600 Glostrup
Mellem 10-16 mandag-fredagFORKERT ADRESSE ELLER EJ AFHENTET PAKKE

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør, at den valgte transportør ikke kan levere din pakke eller afhenter du ikke pakken på dit posthus/din pakkeboks inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, og du vil komme til at hæfte for et ekspeditions-/fragtgebyr på de faktiske omkostninger.

Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så transportøren har mulighed for at aflevere din pakke.FAKTURA

Der vedlægges altid en faktura til din bestilling. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: webshop@big-big.dkEJENDOMSFORBEHOLD

BIG forbeholder sig ejendomsretten til enhver leverance, indtil betalingen er sket.ANSVAR

I tilfælde af mangler ved den leverede vare er BIG´s ansvar begrænset til enten omlevering eller afhjælpning, og du kan derfor i intet tilfælde kræve erstatning. Dette gælder ethvert tab du evt. måtte have, herunder driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre indirekte tab.

Hvis du selv har valgt et særligt materiale til fremstilling af varen, har BIG intet ansvar for mangler der skyldes dette valg af materiale.

Hvis du sender filmateriale til brug for fremstilling af varen, er det dit ansvar at sende brugbart filmateriale. BIG tager ikke ansvar for at levere noget i en højere kvalitet end det der er muligt med kvaliteten af filmaterialet du har leveret.

BIG påtager sig intet ansvar for, at modeller/varer foreskrevet eller specificeret af dig ikke krænker tredjemands rettigheder. BIG forudsætter således, at du selv har indhentet alle relevante tilladelser fra eventuelle rettighedshavere. BIG påtager sig på samme måde intet ansvar for, at de leverede varer lovligt må anvendes til det/de påtænkte formål.

BIG tager forbehold for udgåede varer, tastefejl, prisændringer, tekniske problemer i forbindelse med brug af BIG´s hjemmeside, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår.TEGNINGER OG BESKRIVELSER

Hvis du afgiver bestilling via telefon påtager BIG sig intet ansvar for rigtighed af tryk, stavemåde, tal o.lign.

Ved skræddersyede produkter, er det kundens ansvar at tjekke og dobbelttjekke at alle oplysninger er indtastet og stavet korrekt (såsom navne, årstal mm.). I særlige tilfælde, ved tvivl ud over det sædvanlige, kan kunden blive kontaktet for at bekræfte oplysninger. I sådanne tilfælde vil BIG I/S forsøge at komme i kontakt med kunden i en time, inden produktionen igangsættes. Efter en time, fra første kontaktforsøg, og uden held, vil skræddersyningen blive produceret i overensstemmelse med de, af kunden, indtastede oplysninger og kunden hæfter da selv for eventuelle fejl.

I tilfælde hvor der er fremsendt Artwork til godkendelse, er det kundens ansvar at tjekke og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte (såsom logo, farver, former mm.). Efter godkendt Artwork hæfter kunden selv for eventuelle fejl og/eller mangler der burde være opdaget af kunden af Artworket.

Artwork udarbejdet af BIG, herunder tegninger og tekniske dokumenter som er anvendt til fremstilling af produktet forbliver BIG´s ejendom uanset om de overlades til kunden eller ej. Materialet må ikke anvendes, overgives til tredjemand eller på anden måde blive reproduceret uden BIG´s skriftlige tilladelse.

Værktøjer som BIG har anvendt til fremstilling af artwork tilhører BIG, og vil ikke blive udleveret til kunden, med mindre der bliver indgået en særskilt aftale herom. Værktøjer gemmes af BIG i 2 år efter fremstillingen.UNDERSØGELSESPLIGT

Køber er forpligtet til straks ved modtagelsen af en leverance at foretage fornødne undersøgelser til konstatering af eventuelle fejl og mangler. Såfremt varerne er beskadigede, skal transportøren underrettes herom ved leveringen.REKLAMATION

BIG yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles BIG straks efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder BIG returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.

Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 21 dage fra modtagelsen.

Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 21 dage.

Den defekte vare sendes til:

BIG I/S
Sydvestvej 123
2600 Glostrup

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til webshop@big-big.dk eller telefon: +45 56714020 inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion sker ved en bankoverførsel til din bank konto. BIG har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.FORCE MAJEURE

BIG kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller omkostninger som følge af industrielle uoverensstemmelser, strejke, brand, miljømæssige restriktionen, manglende levering fra underleverandører, transportforsinkelser eller anden force majeure eller forsinkelser, som er udenfor indflydelse for BIG. Indtræden af førnævnte omstændigheder giver ikke køber ret til at annullere kontrakten eller holde BIG ansvarlig for nogen form for tab.BILÆGGELSE AF STRID

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til webshop@big-big.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Du finder klageportalen her: www.ec.europa.euØVRIGT

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til BIG I/S via e-mail webshop@big-big.dk