Menu
Din kurv

DESIGN SELV MEDALJE

Gennem vores mange år i branchen har vi erfaret, at det kan væres svært for mindre arrangementer og klubstævner, at få deres egen unikke DESIGN SELV medalje

Q-medaljer udfylder en niche, der dukkede op mellem skræddersyede medaljer og standard stålmedaljer.

Skræddersyede medaljer er smukke, unikke, solide og fuldt personaliserede, men deres produktionstid er ret lang og der skal betales for et værktøj.

Standardstålmedaljer fra masseproduktion kan du have få leveret hurtigt, men de skiller sig ikke ud med noget særligt - du kan personliggøre dem enten ved at vedhæfte et emblem eller indgraver dem.

Den nye måde at printe på under DESIGN SELV medaljer, er en ny teknologi, der sikrer fremragende kvalitet, ekstraordinær holdbarhed og gengivelse i fuld farve.

Der er flere størrelser og flere lag af print.

DESIGN SELV  Medaljer er gode til mange formål, både inden for sport og firma arrangementer, og som deltagermedaljer.

Medalje fremstillet i stål og UV printet, udført i 2 højder/niveauer Mulighederne Medalje fremstilles i alle ønskede former. Medaljebånd med eget logo/design er med i prisen. HUSK at uploade filer med de ønskede logo/designs. Minimumsbestilling Der skal bestilles mindst. 100 stk. pr ordr..
Fra 56,88 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:45,50 DKK
Medalje fremstillet i stål og UV printet, udført i 1 højde/niveau. Mulighederne Medalje fremstilles i alle ønskede former. Medaljebånd med eget logo/design er med i prisen. HUSK at uploade filer med de ønskede logo/designs. Minimumsbestilling Der skal bestilles mindst. 100 stk. pr ordre ..
Fra 35,63 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:28,50 DKK
Medalje med eget logo printet på forsiden, i op til 0,2 mm tykkelse. Mulighederne Mulighed for at printe i forskellige højder. God løsning, hvis man ikke skal bruge mange medaljer, men ønsker at få en medalje med sit eget logo. Skal du bruge over 100 stk. Er der mulighed for at få eget des..
Fra 26,56 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:21,25 DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

DESIGN SELV MEDALJE - Unikke medaljer - Stort udvalg

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret medaljer til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Vi har mange kompetencer og erfaring gennem mange år, med at indgå i samarbejde med kunder på alle planer i medalje verden. Vi hjælper den professionelle sport, klub sport, særlige events, med at komme fra idé til virkelighed

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har fået en medalje far BIG SPORTSPRIZE

 

Stort udvalg


Vi har et stort udvalg af POPULÆRE standard medaljer, til de lidt mere tunge MESSINGE MEDALJER, og MEDALJE PAKKER, hvor du sparer på at købe flere medalje, og vores SAML SELV BILLIGERE løsninger hvor du selv montere dine medaljer, med store besparelser for din organisation.

Når det skal være særligt, har vi mange muligheder for at lave unikke DESIGN SELV medaljer, med vores Q-Medals, som bliver lavet i 3D effekt, og er en rigtig god løsning ved mindre antal.

Til lidt større antal, kan du få dit helt eget design med en støbt medalje.

 

HØJT SERVICE NIVEAU

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Design din egen Medalje


Vi har flotte medaljer til de store antal, og de helt unikke til den helt særlige begivenhed, hvor medaljerne er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange medaljer, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden.

 

Vi tilbyder også mulighed for at lave unikke medaljer der er special produceret efter dit ønske, så skal det være tilpasset til en særlig begivenhed eller event.

 

Hos BIG køber du ikke kun sportspræmier af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige medaljer du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også medaljer efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20