Menu
Din kurv

VIS ALLE

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret Nøglesnore til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Vi har mange kompetencer og erfaring gennem mange år, med at indgå i samarbejde med kunder på alle planer. Vi hjælper den professionelle sport, klub sport, særlige events, med at komme fra idé til virkelighed

Vi laver Nøglesnore i mange forskellige materialer, der giver dig fleksibilitet til at designe den nøglesnor der udtrykker det du gerne vil.
Alle vores Nøglesnore findes med Quick-release, Break-Away og kortholder.

Nøglesnor i Bambus. Et rent naturprodukt. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max. 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel vurdering. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved..
Fra 9,74 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,79 DKK
Nøglesnor i nylon. God til detaljerede logoer. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du ønsker at få..
Fra 8,85 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,08 DKK
Nøglesnor i nylon. God til detaljerede logoer. Monteret med break-away i nakke, for øget sikkerhed. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du øn..
Fra 10,10 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,08 DKK
Nøglesnor i nylon. God til detaljerede logoer. Monteret med quick release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk..
Fra 10,10 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,08 DKK
Nøglesnor i nylon. God til detaljerede logoer. Monteret med break away i nakke, for øget sikkerhed & med quick release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1..
Fra 11,35 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:9,08 DKK
Nøglesnor i genbrugsplast. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du ønsker at få specialfarvede nøglesnore. Levering Levering er 3-4 uger eft..
Fra 10,40 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,32 DKK
Glasstatuette med brune detaljer. Personliggøres med farveprint eller lasergravering. Uploader du dit logo i farver, bliver dit logo printet i farver. Uploader du dit logo uden farver, bliver dit logo lasergraveret. Begge løsninger giver et rigtig flot resultat. Levering Levering med fa..
Fra 119,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Nøglesnor i nylon. God til detaljerede logoer. Monteret med kortholder i hård plast, som passer til visitkort eller ID-kort. Lagerføres i standardfarverne hvid og sort. Ønskes andre farver kontakt os for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1..
Fra 12,60 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:10,08 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en standardbaggrundsfarve. Bemærk besparelsen ved køb af 1000 stk. RING fo..
Fra 7,94 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:6,35 DKK
Nøglesnor i polyester med logo vævet ind i stoffet. Personliggøres med vævning af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel vurdering. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du øn..
Fra 9,94 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,95 DKK
Nøglesnor i økologisk bomuld. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Nøglesnoren leveres i bomuldens naturlige farve. Der er mulighed for at få indfarvet båndet - Ring for tilbud. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du ønsker ..
Fra 8,75 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,00 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med break-away i nakke, for øget sikkerhed. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en standardbaggrundsfa..
Fra 9,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,35 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en s..
Fra 9,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,35 DKK
Nøglesnor i polyester med logo vævet ind i stoffet. Monteret med Break-Away i nakke, for øget sikkerhed. Personliggøres med vævning af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel vurdering. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING..
Fra 11,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,95 DKK
Nøglesnor i polyester med logo vævet ind i stoffet. Monteret med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. Personliggøres med vævning af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel vurdering. Bemærk den store besparelse ved køb..
Fra 11,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,95 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med Break-Away i nakke, for øget sikkerhed & med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. ..
Fra 10,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,35 DKK
Nøglesnor i polyester med logo vævet ind i stoffet. Monteret med break-away i nakke, for øget sikkerhed & med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. Personliggøres med vævning af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel v..
Fra 12,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:9,95 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med kortholder i hård plast, som passer til visitkort eller ID-kort. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælg..
Fra 10,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,35 DKK
Nøglesnor i polyester med logo vævet ind i stoffet. Monteret med kortholder i hård plast, som passer til visitkort eller ID-kort. Personliggøres med vævning af dit eget motiv. Det anbefales at bruge max 3 farver. Send evt. dit logo for en professionel vurdering. Bemærk den store besparelse v..
Fra 12,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:9,95 DKK
Viser 1 til 19 af 19 (1 sider)

NØGLESNORE - Branding til en god pris

Stort Udvalg

Nøglesnore kan være lavet af nylon, polyester eller neoprenmaterialer, og findes også i et udvalg af miljøvenlige materialer, som bambus, bomuld, PET.

Udvalget er stort med NØGLESNORE I POLYESTER og de mere solide NØGLESNORE I NYLON, samt de eksklusive VÆVEDE NØGLESNORE

Samt vores øko venlige NØGLESNORE I BAMBUS og NØGLESNORE I ØKOLOGISK BOMULD samt NØGLESNORE I PET som er genbrugte plastlåg fra flasker

 

Branding

Nøglesnore er en nem og bekvem måde at bære ID- eller sikkerheds Kort på, eller bare som navnet siger dine nøgler

Med et klip til hurtigt at fastgøre og fjerne plastmuffer.

Nøglesnore er blevet brugt i vid udstrækning af virksomheder, skoler, hospitaler, specielle begivenheder, stævner, sammenkomster, messer og mange fritidsaktiviteter.

 

brugerdefinerede logoer kan være silketryk; offset trykning; varmeoverførsel (sublimering) eller vævet, plus flere valg af kroge, udtrækkelige hjul, sikkerhedsspænder, frigørelsesspænder, justerbare kroge og badgeholdere, bagage bælte; vinglasholder og kamerabælter.

Med årtiers erfaring med fremstilling af Nøglesnore, er vi den mest pålidelige leverandør til dine forskellige behov inden for Nøglesnore.

 

Høj Service

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Hos BIG køber du ikke kun Reklameartikler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er det helt rigtige produkt du bestiller til lige præcist dit behov

 

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20