Menu
Din kurv

BIG 1. 2. 3. PLADS

Det bedste øjeblik for enhver, er at løfte en sportspræmie i vejret efter en anstrengende konkurrence.
Med vores BIG 1. 2. 3. PLADS statuetter, med mulighed for individuelle indgraveringer

Giver du enhver turnering en uforglemmelig afslutning.

Krystalstatuetter med valgfri sportsfigur. Skræddersys via dit valg af sokkelgravering. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Mere af samme skuffe Kan også bestilles som: # TRE I ÉT HUG - bestil til 1., 2. og 3. plads i et hug Størrelser Bredde x Dybde x H..
Fra 57,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:45,60 DKK
Statuette med plads til valgfri 3D sportsdisk. Skræddersys via dit valg af sokkeltekst. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Mere af samme skuffe Kan også bestilles som: # TRE I ET HUG - bestil til 1., 2. og 3. plads I et hug Størrelser Bredde x Højde / S..
Fra 98,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:78,40 DKK
Sølvstatuette med krummelurer. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Størrelser Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 290 mm / Ø100 mm / 70x35 mm # 2: 360 mm / Ø120 mm / 80x35 mm # 3: 420 mm / Ø140 mm / 90x35 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punk..
Fra 202,50 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:162,00 DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Statuetter BIG 1. 2. 3. PLADS - hele serien på en gang

BIG 1. 2. 3. PLADS

Det bedste øjeblik for enhver, er at løfte en sportspræmie i vejret efter en anstrengende konkurrence.
Med vores BIG 1. 2. 3. PLADS statuetter, med mulighed for individuelle indgraveringer giver du enhver turnering en uforglemmelig afslutning.
Udvalget af sportspræmier og pokaler til events og stævner er stort. Mange oplever at det er svært at vælge, og få budgettet til at passe.
Derfor har vi hos BIG udformet BIG 1. 2. 3. PLADS, så det er blevet nemmer at finde en serie af statuetter, så der den samme serie til alle deltager af jeres event, eller sportsstævne
Pokalserierne i BIG 1. 2. 3. PLADS er med valgfri gratis gravering.

 

Billig Gravering

Vi tilbyder mange former for gravering, det kan være den helt klassiske gravering på alu skilt, eller det lasergraveret hvor teksten fremstår i sort.

Mange pokaler kan der monteres et emblem med valgfri sportsgren på låget – vi tilbyder også at gravere dit eget logo som emblem på en jeton.

Du har også mulighed for at få dit logo på en graveringsplade, sammen med din tekst. Som monteres på pokalerne sokkel/fod

Når det skal have et ekstra løft, kan du hos BIG, også få dine pokalskilte trykt i farver, samt mulighed for at få trykt logo og tekst, når det skal være helt unikt

 

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret sportspræmier til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har en pokal fra BIG SPORTSPRIZE.

 

Vi er på 1. pladsen, og står i spidsen, for at vise de uanede muligheder, der er for at købe en pokal som er noget ud over det sædvanlige, og vi giver vores kunder, mulighed for at tage nogen dristige valg.

 

Høj service

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Der er mange måder at få din begivenhed skrevet på statuetten.

Vi vil gerne have at statuetter fra BIG fremstår hele og unikke, så det er tydeligt hvad man har vundet. Så derfor er der gratis gravering of skilte til alle pokaler hos BIG.

 

Mange Sportspræmier

Vi har flotte stævnepokaler til de store antal, og den helt unikke pokal til den helt særlige begivenhed, hvor pokalen er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange pokaler, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden. Her bygger vi i samarbejde din pokal efter dine ønsker og budget.

 

Vi tilbyder også mulighed for at lave pokaler der er special produceret efter dit ønske, så skal pokalen være tilpasset til en særlig begivenhed eller event.

Kan du hos BIG få bygget dit helt eget design i samarbejde med vores Italienske pokal mester

 

Hos BIG køber du ikke kun pokaler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige pokal du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også pokaler efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20