Menu
Din kurv

FADE

Når du skal bruge FADE, til at mindes din næste begivenhed, eller store event. Finder du her et bredt udvalg af FADE.

Der er mange muligheder at vælge mellem. Om det skal være et graveret fad, eller med trykt logo i farver.

 

Hos BIG SPORTSPRIZE for du altid god service og bedste kvalitet, så du er sikker på at vælge det rigtige til lige netop dit event.

Med vores FADE, finder du altid noget som passer til lige netop dit budget.

Aluminiums fad med løvkransdetaljer i kanten. Personliggøres med gravering. Levering Levering med gravering er 4 - 8 dage. Størrelser Diameter # 1: 100 mm # 2: 125 mm # 3: 150 mm # 4: 200 mm # 5: 250 mm Diameter: Målt det bredeste sted på fadet. Materiale Fadet er af alumi..
Fra 165,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:132,00 DKK
Aluminiums fad med flotte detaljer i kanten. Personliggøres med gravering. Levering Levering med gravering er 4 - 8 dage. Størrelser Diameter # 1: 140 mm # 2: 180 mm # 3: 230 mm # 4: 270 mm # 5: 320 mm Diameter: Målt det bredeste sted på fadet. Materiale Fadet er af alumin..
Fra 305,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:244,00 DKK
Aluminiums fad med mørkt mønster. Personliggøres med gravering. Levering Levering med gravering er 4 - 8 dage. Størrelser Diameter # 1: 180 mm # 2: 230 mm # 3: 270 mm Diameter: Målt det bredeste sted på fadet. Materiale Fadet er af aluminium. Hos BIG kan det meste lade si..
Fra 441,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:352,80 DKK
Aluminiums fad med løvkransdetaljer i kanten. Personliggøres med sublimering. Levering Levering med gravering er 4 - 8 dage. Størrelser Diameter # 1: 100 mm # 2: 125 mm # 3: 150 mm # 4: 200 mm # 5: 250 mm Diameter: Målt det bredeste sted på fadet. Materiale Fadet er af alu..
Fra 126,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:100,80 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

FADE - Bruges til enhver begivenhed

BIG SPORTSPRIZE

Har siden 1989 leveret Plaketter og fade til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

BIG leverer mange pokaler til EM, NM, DM, SM, FM, JM.


Sikker levering

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Der er mange måder at få din begivenhed skrevet på dine Plaketter og fade.

Vi vil gerne have at Plaketter og fade fra BIG fremstår hele og unikke, så det er tydeligt hvad man har vundet. Så derfor er der gratis gravering of skilte til alle plaketter hos BIG.

 

Billig Gravering

Vi tilbyder mange former for gravering af Plaketter og fade, det kan være den helt klassiske gravering på alu skilt, eller det lasergraveret hvor teksten fremstår i sort.

Mange pokaler kan der monteres et emblem med valgfri sportsgren på låget – vi tilbyder også at gravere dit eget logo som emblem på en jeton.

Du har også mulighed for at få dit logo på en graveringsplade, sammen med din tekst. Som monteres på pokalerne sokkel/fod

Når det skal have et ekstra løft, kan du hos BIG, også få dine pokalskilte trykt i farver, samt mulighed for at få trykt logo og tekst, når det skal være helt unikt

 

Vi har flotte Plaketter og fade til de store antal, og den helt unikke statuetter til den helt særlige begivenhed, hvor modtageren er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange statuetter, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden.

 

Høj Service

Hos BIG SPORTSPRIZE køber du ikke kun Plaketter og fade af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige pokal du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også Plaketter og fade efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG SPORTSPRIZE kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20