Menu
Din kurv

NØGLESNORE I ECO PET

ECO PET-Nøglesnore

Er Fremstillet af genanvendte plastflasker.

Ved at bruge miljøvenlige NØGLESNORE I ECO PET, viser du at du interesserer dig for miljøet.

Der er allerede nok plastik i verden, derfor er vores keyhangers lavet af genbrugsplast. Vores NØGLESNORE I ECO PET er af høj kvalitet, hvilket gør at de kan genbruges MANGE gange.


Alle vores Nøglesnore findes med Quick-release, Break-Away og kortholder.

Nøglesnor i genbrugsplast. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Bemærk den store besparelse ved køb af 1000 stk. RING for tilbud ved ordre over 1000 stk. eller hvis du ønsker at få specialfarvede nøglesnore. Levering Levering er 3-4 uger eft..
Fra 10,40 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,32 DKK
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

NØGLESNORE - Branding til en god pris

Stort Udvalg

Nøglesnore kan være lavet af nylon, polyester eller neoprenmaterialer, og findes også i et udvalg af miljøvenlige materialer, som bambus, bomuld, PET.

Udvalget er stort med NØGLESNORE I POLYESTER og de mere solide NØGLESNORE I NYLON, samt de eksklusive VÆVEDE NØGLESNORE

Samt vores øko venlige NØGLESNORE I BAMBUS og NØGLESNORE I ØKOLOGISK BOMULD samt NØGLESNORE I PET som er genbrugte plastlåg fra flasker

 

Branding

Nøglesnore er en nem og bekvem måde at bære ID- eller sikkerheds Kort på, eller bare som navnet siger dine nøgler

Med et klip til hurtigt at fastgøre og fjerne plastmuffer.

Nøglesnore er blevet brugt i vid udstrækning af virksomheder, skoler, hospitaler, specielle begivenheder, stævner, sammenkomster, messer og mange fritidsaktiviteter.

 

brugerdefinerede logoer kan være silketryk; offset trykning; varmeoverførsel (sublimering) eller vævet, plus flere valg af kroge, udtrækkelige hjul, sikkerhedsspænder, frigørelsesspænder, justerbare kroge og badgeholdere, bagage bælte; vinglasholder og kamerabælter.

Med årtiers erfaring med fremstilling af Nøglesnore, er vi den mest pålidelige leverandør til dine forskellige behov inden for Nøglesnore.

 

Høj Service

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Hos BIG køber du ikke kun Reklameartikler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er det helt rigtige produkt du bestiller til lige præcist dit behov

 

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20