Menu
Din kurv

GO BIG!

Som GO BIG navnet siger, så finder du her, nogen af de største pokaler der findes på markedet.

Det er pokaler som er designet til at skille sig ud fra mængden, og pokaler fra GO BIG vil gøre jeres næste event til noget der bliver husket.

Det er pokaler hvor der er tænkt på alle detaljer, lige fra den Kæmpe V-formet messingpokal med bladguldsbelagt mønster til den Kæmpe sølvpokal i klassisk design med stor skål og ører.

 

Med en pokal fra GO BIG, er du sikker på at få noget af det bedste på markedet, hvor der er tænkt på sammensætningen af kvalitet service og pris

Kæmpe sølvpokal i klassisk design med stor skål og ører. Låg kan tilkøbes, ring for hjælp. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Størrelse Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 840 mm / Ø380 mm / 105x40 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Dia..
Fra 5.625,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:4.500,00 DKK
Kæmpe sølvpokal. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Størrelser Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 700 mm / Ø240 mm / 160x55 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af skålen.Sokkelskilt: Størrelsen af sokkelskilt b x h. Lev..
Fra 3.463,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:2.770,40 DKK
Åben sølvpokal med flotte udskårne detaljer. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 6 - 10 dage. Størrelser Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 850 mm / Ø220 mm / 200x70 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af skålen. Sokkelskilt..
Fra 3.060,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:2.448,00 DKK
Unik pokal med guld- og sølvbelægning. Levering Levering er 6 - 10 dage. Størrelser Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 760 mm / Ø290 / 110x45 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af skålen. Sokkelskilt: Størrelsen af sokkelskilt b x h. Leveres ..
Fra 8.168,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:6.534,40 DKK
Kæmpe V-formet messing pokal med bladguldsbelagt mønster. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 10 - 12 dage. Størrelse Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 1200 mm / Ø910 mm / 130x120 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af s..
Fra 19.772,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:15.817,60 DKK
Klassisk sølvpokal, helt igennem flot. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 10 dage. Størrelser Højde / Diameter / Sokkelskilt # Uden låg: 790 mm / Ø250 mm / 140x60 mm # Med låg: 940 mm / Ø250 mm / 140x60 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter:..
Fra 4.194,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:3.355,20 DKK
Kæmpe sølvpokal. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage. Størrelse Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 1270 mm / Ø440 mm / 100x130 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af skålen.Sokkelskilt: Størrelsen af sokkelskilt b x h. L..
Fra 6.800,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:5.440,00 DKK
Kæmpe sølvpokal med guld ører og flot bølge mønster på skålen. Levering Levering med graveret sokkelskilt er 6 - 10 dage. Størrelse Højde / Diameter / Sokkelskilt # 1: 1240 mm / Ø380 mm / 100x130 mm Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på pokal. Diameter: Diameter af skålen...
Fra 8.304,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:6.643,20 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)

GO BIG Kæmpe pokaler - alle i høj kvalitet!

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret pokaler til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har en pokal fra BIG SPORTSPRIZE.


1. pladsen

Vi er på 1. pladsen, og står i spidsen, for at vise de uanede muligheder, der er for at købe en pokal som er noget ud over det sædvanlige, og vi giver vores kunder, mulighed for at tage nogen dristige valg.


Højt service niveau

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.
Der er mange måder at få din begivenhed skrevet på pokalen.

Vi tilbyder mange former for gravering, det kan være den helt klassiske gravering på alu skilt, eller det lasergraveret hvor teksten fremstår i sort.

Mange pokaler kan der monteres et emblem med valgfri sportsgren på låget – vi tilbyder også at gravere dit eget logo som emblem på en jeton.

Du har også mulighed for at få dit logo på en graveringsplade, sammen med din tekst. Som monteres på pokalerne sokkel/fod

Når det skal have et ekstra løft, kan du hos BIG, også få dine pokalskilte trykt i farver, samt mulighed for at få trykt logo og tekst, når det skal være helt unikt Flotte stævnepokaler

Vi har flotte stævnepokaler til de store antal, og den helt unikke pokal til den helt særlige begivenhed, hvor pokalen er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange pokaler, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden. Her bygger vi i samarbejde din pokal efter dine ønsker og budget.

ved store arrangementer er serier også gode, da man så kan have forskellige serie efter aldersklasser eller forskellige afdelinger til firmafesten.


Unikke pokaler

Vi tilbyder også mulighed for at lave pokaler der er special produceret efter dit ønske, så skal pokalen være tilpasset til en særlig begivenhed eller event. 

Kan du hos BIG få bygget dit helt eget design i samarbejde med vores Italienske pokal mester.

Her er der også en mulighed for at lave en vandrepokal og samtidig have en ”lille” pokal, i samme serie. Som man kan få som erindring når vandre pokalen skal gives videre.Høj service og professionel vejledning

Hos BIG køber du ikke kun pokaler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige pokal du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også pokaler efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.


Hos BIG kan det meste lade sig gøre

Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:

Mail: big@big-big.dk

Telefon: 56 71 40 20