Menu
Din kurv

DRIKKEDUNKE & KRUS

HØJE KRAV TIL MATERIALE OG SERVICE

Som markedets førende er det en selvfølge for os altid at levere bedste kvalitet med hurtig service og produkter til ret pris.

Når vi taler kvalitet, er det ikke kun holdbarhed og pasform, vi mener – vores plast er også godkendt til fødevarer.

Og at minimer unødige transporter verden over er ikke vores eneste bidrag til mindsket miljøbelastning.

Vi tilbyder også et helt sortiment produceret af bioplast – fremstillet af plantestivelse – f.eks. majs.

Drikkedunk med etfarvet tryk. Vandflaske Hit soft [3650] Nu fås Hit som en blødere flaske og med push-pull-hætte. Perfekt til dig, der er aktiv og vil anvende flasken, når du er i gang. Hit Soft passer godt i flaskeholderen på cyklen, og fås i flere dækkende farver. Du kan præcis som med vandflask..
Fra 17,66 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:14,13 DKK
Hit Soft Bio Endelig fås vores populære vandflaske Hit i bioplast. Hit Soft Bio er, præcis som navnet antyder, en blødere flaske i bioplast. Den leveres med hvid push-pull-lukning i bioplast. Fødevaregodkendt og BPA fri. Mål: 600 ml. Højde 200 mm. Maks. trykflade: 90 x 211 mm. Levering Lev..
Fra 20,73 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:16,58 DKK
Gør plads i skabet med dette klassiske, lige, stabelbare krus. Meget god til prisen. Helblankt stentøj. Mål: 22 cl. Højde 76 mm. Maks. trykflade: 160 x 55 mmKrus med et farvet tryk. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Levering Levering er c..
Fra 18,95 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:15,16 DKK
Energy Soft Vandflasken som giver energi. Med sin smidige form får du både et godt greb og en smuk og moderne flaske. Dette er flasken for dig, der vil skille dig ud og virkelig være synlig. Kan også leveres med flipkapsel. Kapslerne fås i hvid, sort, rød, cerise, orange eller blå. Fødevaregodke..
Fra 17,66 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:14,13 DKK
Bella Vandflasken Bella er perfekt til dig, som vil tage flasken med på gåturen, løbeturen eller på cyklen. Takket være den smalle talje får du et fantastisk greb om flasken. Det skader heller ikke, at Bella har et smult og moderne design og fås i tre flotte transparente farver. Kapslerne fås i ..
Fra 16,53 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:13,22 DKK
vandflaske KickVores nye egenproducerede vandflaske Kick er den seneste vandflaske i vores AquaHero-serie. Med sit flotte og moderne design, er den et naturligt valg til fitnesscentret, til kontoret eller i flaskeholderen på cyklen. Vandflasken Kick fås i flere forskellige transparente farver. Hvid ..
Fra 18,00 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:14,40 DKK
ThassosModerne design og funktion i skøn forening! Den brede kant øverst gør kruset stabelbart, og samtidig ligger kruset godt i hånden. Stentøj med blank inderside og yderside. Mål: 23 cl. Højde 100 mm. Maks. trykoverflade: 215 x 25 mm.Krus med et farvet tryk. Personliggøres med tryk af dit eget m..
Fra 19,74 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:15,79 DKK
Termokrus med etfarvet tryk. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Levering Levering er ca. 2 uger efter godkendt artwork. Artwork Vores grafiker laver en tegning af hvordan det færdige produkt kan se ud. Du har mulighed for at se det o..
Fra 17,14 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:13,71 DKK
Termokrus med etfarvet tryk. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Levering Levering er ca. 2 uger efter godkendt artwork. Artwork Vores grafiker laver en tegning af hvordan det færdige produkt kan se ud. Du har mulighed for at se det o..
Fra 180,65 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:144,52 DKK
Drikkedunk med etfarvet tryk. Personliggøres med tryk af dit eget motiv. Velegnet som reklameartikel/merchandise. Levering Levering er ca. 2 uger efter godkendt artwork. Artwork Vores grafiker laver en tegning af hvordan det færdige produkt kan se ud. Du har mulighed for at se det ..
Fra 12,34 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:9,87 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)