Menu
Din kurv

Statuette med Cykelhjul # 350 mm

Statuette med Cykelhjul # 350 mm
Statuette med Cykelhjul # 350 mm
Statuette med Cykelhjul # 350 mm
Statuette med Cykelhjul # 350 mm

Statuette i sølv med hjul.
Personliggøres via dit valg af sokkeltekst.

Levering
Levering med graveret sokkelskilt er 6 - 8 dage.

Størrelser
Bredde x Højde / Sokkelskilt
# 1: 200 x 350 mm / 80x35 mm

Bredde: Målt det bredeste sted på statuetten.
Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på statuette.
Sokkelskilt: Størrelsen af sokkelskilt b x h.

Materiale
Statuetten er i resin. Sokkel er tung i støbt plast, farve: brun/rød marmorering.

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20
Henvis til model nummeret - ses øverst til højre.

Produktinformationer
Teknisk Info <table class="table table-bordered"><tbody> <tr> <td style="text-valign: top;"><h6><b><font color="#104a5a">TILVALG</font></b></h6></td> <td> <b><font color="#4a7b8c">Sokkelskilt og gravering</font></b><br> <font color="#e6734d"><i>Hos </i><font color="#4a7b8c">BIG</font> <i>er sokkelskilt med gravering inkluderet i prisen.</i></font><br><br> Teksten bliver centreret på skiltet. Størrelsen af teksten vælges ud fra størrelsen på sokkelskiltet.<br> Se under Beskrivelse for størrelse på sokkelskilt.<br><br> <b><font color="#e6734d">HUSK!</font></b> Sokkelskiltet graveres med den tekst der fremgår af den grå boks - så tjek at teksten er rigtig og at du ikke har brugt for mange tegn.<br> </td> </tr> <tr> <td><h6><b><font color="#104a5a">LEVERING</font></b></h6></td> <td> <h6> Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du checker ud:<br> <br> <b><font color="#4a7b8c">Services:</font></b><br> PostNord med omdeling <br> PostNord uden omdeling <br> GLS til pakkeboks <br> GLS til erhvervsadresse <br> </h6> <h6> Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.<br> </h6> </td> </tr> </tbody></table>
Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du chekker ud:

Services:
  • PostNord med omdeling
  • PostNord uden omdeling
  • Afhent i butik
  • TNT til erhvervs adresse
  • Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.
Statuette med Cykelhjul # 350 mm
694,00 DKK
Ekskl. moms: 555,20 DKK
  • Model: 77ST-SO6229

Valgmuligheder

Statuetter ONE OF A KIND - Når det godt må være noget særligt

DET BEDSTE

Med en ONE OF A KIND statuetter fra BIG, er du sikker på at få noget af det bedste på markedet, hvor der er tænkt på sammensætningen af kvalitet service og pris

 

Med vores ONE OF A KIND statuetter, med mulighed for individuelle indgraveringer giver du enhver event en uforglemmelig afslutning.

Derfor har vi serien ONE OF A KIND, så det er muligt at finde noget helt unikt, og særligt til den næste award eller begivenhed

ONE OF A KIND statuetter, er med valgfri gratis gravering.

 

Billig Gravering

Vi tilbyder mange former for gravering, det kan være den helt klassiske gravering på alu skilt, eller det lasergraveret hvor teksten fremstår i sort.

Mange pokaler kan der monteres et emblem med valgfri sportsgren på låget – vi tilbyder også at gravere dit eget logo som emblem på en jeton.

Du har også mulighed for at få dit logo på en graveringsplade, sammen med din tekst. Som monteres på pokalerne sokkel/fod

Når det skal have et ekstra løft, kan du hos BIG, også få dine pokalskilte trykt i farver, samt mulighed for at få trykt logo og tekst, når det skal være helt unikt

 

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret sportspræmier til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har en pokal fra BIG SPORTSPRIZE.

 

Vi er på 1. pladsen, og står i spidsen, for at vise de uanede muligheder, der er for at købe en pokal som er noget ud over det sædvanlige, og vi giver vores kunder, mulighed for at tage nogen dristige valg.

 

Høj service

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Der er mange måder at få din begivenhed skrevet på statuetten.

Vi vil gerne have at statuetter fra BIG fremstår hele og unikke, så det er tydeligt hvad man har vundet. Så derfor er der gratis gravering of skilte til alle pokaler hos BIG.

 

Mange Sportspræmier

Vi har flotte stævnepokaler til de store antal, og den helt unikke pokal til den helt særlige begivenhed, hvor pokalen er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange pokaler, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden. Her bygger vi i samarbejde din pokal efter dine ønsker og budget.

 

Vi tilbyder også mulighed for at lave pokaler der er special produceret efter dit ønske, så skal pokalen være tilpasset til en særlig begivenhed eller event.

Kan du hos BIG få bygget dit helt eget design i samarbejde med vores Italienske pokal mester

 

Hos BIG køber du ikke kun pokaler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige pokal du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også pokaler efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20