Menu
Din kurv

100 stk # Ø45 mm

100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm
100 stk # Ø45 mm

Medalje med halv løvkant.
Skræddersyes via dit valg af jeton og medaljebånd.

100 medaljer pr. pakke
Medaljerne købes i partier af 100 stk. og kan vælges i guld, sølv og bronze
Skal du bruge over 300 stk. kan det betale sig at få lavet sin egen UNIKA medalje.

Levering
Levering med gravering er 4 - 8 dage.

Størrelse
Diameter / Tykkelse
Ø45 mm / 2 mm

Materiale
Medaljen er i jern.

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20
Henvis til model nummeret - ses øverst til højre.

Produktinformationer
<p></p><br><table class="table table-bordered"><tbody> <tr> <td style="text-valign: top;"><h6><b><font color="#104a5a">TILVALG</font></b></h6></td> <td><h6> <b><font color="#4a7b8c">Medaljebånd</font></b><br> Inkluderet i prisen - Vælg det medaljebånd fra listen, der passer.<br><br> <font color="#4a7b8c"><b>Jeton til medalje - 3 typer</b></font><br> Der kan vælges én af typerne.<br><br> <font color="#4a7b8c">#1: Jeton med standard motiv: </font><br> Inkluderet i prisen - vælg det motiv der passer fra listen. Jetoner er guld farvet på alle medaljer og kan enten være aluminium eller folie.<br><br> <font color="#4a7b8c">#2: Jeton med eget motiv - Med Gravering: </font><br> Der er mulighed for at få graveret dit logo - eller andet - på en jeton. Jetoner er guld farvet på alle medaljer og kan enten være aluminium eller folie.<br><br> <font color="#4a7b8c">#3: Jeton med eget motiv - Med Tryk: </font><br> Ønsker du dit motiv i farver, skal du vælge denne.<br><br> Vælger du en <font color="#4a7b8c">#2</font> eller <font color="#4a7b8c">#3 Jetoner med eget motiv</font>, skal du uploade en fil med det ønskede motiv.<br> Acceptable filformater er .jpg | .ai | .png<br> Vær opmærksom på, at resultatet, aldrig kan blive bedre end udgangspunktet.<br><br> <b><font color="#4a7b8c">Gravering - Bagside</font></b><br> Medaljen kan graveres på bagsiden. Med gravering kan du forevige årstal, navn på begivenheden eller andet - du bestemmer teksten.<br> Som udgangspunkt bliver teksten centreret horisontalt/vertikalt. Størrelsen af teksten tilpasses ud fra størrelsen af medaljen og mængden af bogstaver.<br><br> <b><font color="#e6734d">HUSK!</font></b> Medaljen graveres med den tekst der fremgår af den grå boks - så tjek at teksten er rigtig og at du ikke har brugt for mange tegn.<br><br> <font color="#e6734d"><i>Ved bestilling af mange medaljer med forskellig gravering, er det muligt at sende graveringslisten per e-mail. Send graveringslisten til webshop@big-big.dk og skriv ordrenummeret, du får på check ud siden, i mailens emnefelt.</i></font> </h6><p></p></td> </tr> <tr> <td><h6><b><font color="#104a5a">LEVERING</font></b></h6></td> <td> <h6> Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du checker ud:<br> <br> <b><font color="#4a7b8c">Services &amp; Priser:</font></b><br> PostNord med omdeling <br> PostNord uden omdeling <br> GLS til pakkeboks <br> GLS til erhvervsadresse <br> </h6> <h6> Leveringstiden kan du se under Beskrivelsen. Kan afhænge af hvilken leveringsservice du vælger.<br> </h6> </td> </tr></tbody></table>
Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du chekker ud:

Services:
  • PostNord med omdeling
  • PostNord uden omdeling
  • Afhent i butik
  • TNT til erhvervs adresse
  • Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.
100 stk # Ø45 mm
17,00 DKK
Ekskl. moms: 13,60 DKK
  • Model: 92MD-D110_P100

Valgmuligheder

MEDALJE PAKKER - Stort udvalg

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret medaljer til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Vi har mange kompetencer og erfaring gennem mange år, med at indgå i samarbejde med kunder på alle planer i medalje verden. Vi hjælper den professionelle sport, klub sport, særlige events, med at komme fra idé til virkelighed

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har fået en medalje far BIG SPORTSPRIZE

 

Stort udvalg


Vi har et stort udvalg af POPULÆRE standard medaljer, til de lidt mere tunge MESSINGE MEDALJER, og MEDALJE PAKKER, hvor du sparer på at købe flere medalje, og vores SAML SELV BILLIGERE løsninger hvor du selv montere dine medaljer, med store besparelser for din organisation.

Når det skal være særligt, har vi mange muligheder for at lave unikke DESIGN SELV medaljer, med vores Q-Medals, som bliver lavet i 3D effekt, og er en rigtig god løsning ved mindre antal.

Til lidt større antal, kan du få dit helt eget design med en støbt medalje.

 

HØJT SERVICE NIVEAU

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Design din egen Medalje


Vi har flotte medaljer til de store antal, og de helt unikke til den helt særlige begivenhed, hvor medaljerne er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange medaljer, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden.

 

Vi tilbyder også mulighed for at lave unikke medaljer der er special produceret efter dit ønske, så skal det være tilpasset til en særlig begivenhed eller event.

 

Hos BIG køber du ikke kun sportspræmier af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige medaljer du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også medaljer efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20