Menu
Din kurv

Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm

Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm

Plakette til 1. 2. & 3. plads.
Skræddersys via dit valg af jeton og sokkeltekst.

Levering
Levering med graveret sokkelskilt er 4 - 8 dage.

Størrelser
Bredde x Højde / Sokkelskilt
# 1: 48x75 mm / 40x15 mm

Bredde: Målt det bredeste sted på plaketten.
Højde: Fra underkant sokkel til højeste punkt på plakette.
Sokkelskilt: Størrelsen af sokkelskilt b x h.

Materiale
Plaketten er af aluminium.

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20
Henvis til model nummeret - ses øverst til højre.

Produktinformationer
Teknisk Info <table class="table table-bordered"><tbody> <tr> <td style="text-valign: top;"><h6><b><font color="#104a5a">TILVALG</font></b></h6></td> <td> <font color="#4a7b8c"><b>Jeton til Plakette - 3 typer</b></font><br> Der kan vælges én af typerne.<br><br> <font color="#4a7b8c">#1: Jeton med standard motiv: </font><br> Inkluderet i prisen - vælg det motiv der passer fra listen.<br><br> <font color="#4a7b8c">#2: Jeton med eget motiv - Med Gravering: </font><br> Der er mulighed for at få graveret dit logo - eller andet - på en jeton.<br><br> <font color="#4a7b8c">#3: Jeton med eget motiv - Med Tryk: </font><br> Ønsker du dit motiv i farver, skal du vælge denne.<br><br> Vælger du en <font color="#4a7b8c">#2</font> eller <font color="#4a7b8c">#3 Jetoner med eget motiv</font>, skal du uploade en fil med det ønskede motiv.<br> Acceptable filformater er .jpg | .ai | .png<br> Vær opmærksom på, at resultatet, aldrig kan blive bedre end udgangspunktet.<br><br> <b><font color="#4a7b8c">Sokkelskilt og gravering</font></b><br> <font color="#e6734d"><i>Hos </i><font color="#4a7b8c">BIG</font> <i>er sokkelskilt med gravering inkluderet i prisen.</i></font><br><br> Teksten bliver centreret på skiltet. Størrelsen af teksten vælges ud fra størrelsen på sokkelskiltet.<br> Se under Beskrivelse for størrelse på sokkelskilt.<br><br> <b><font color="#e6734d">HUSK!</font></b> Sokkelskiltet graveres med den tekst der fremgår af den grå boks - så tjek at teksten er rigtig og at du ikke har brugt for mange tegn.<br> </td> </tr> <tr> <td><h6><b><font color="#104a5a">LEVERING</font></b></h6></td> <td> <h6> Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du checker ud:<br> <br> <b><font color="#4a7b8c">Services:</font></b><br> PostNord med omdeling <br> PostNord uden omdeling <br> GLS til pakkeboks <br> GLS til erhvervsadresse <br> </h6> <h6> Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.<br> </h6> </td> </tr> </tbody></table>
Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du chekker ud:

Services:
  • PostNord med omdeling
  • PostNord uden omdeling
  • Afhent i butik
  • TNT til erhvervs adresse
  • Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.
Lille Plakette til 1. 2. 3. plads # 48x75 mm
19,00 DKK
Ekskl. moms: 15,20 DKK
  • Model: 92PL-D115

Valgmuligheder

Statuetter PICCOLO - De gode deltager gaver

BIG SPORTSPRIZE

Har siden 1989 leveret Plaketter og fade til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

BIG leverer mange pokaler til EM, NM, DM, SM, FM, JM.


Sikker levering

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Der er mange måder at få din begivenhed skrevet på dine Plaketter og fade.

Vi vil gerne have at Plaketter og fade fra BIG fremstår hele og unikke, så det er tydeligt hvad man har vundet. Så derfor er der gratis gravering of skilte til alle plaketter hos BIG.

 

Billig Gravering

Vi tilbyder mange former for gravering af Plaketter og fade, det kan være den helt klassiske gravering på alu skilt, eller det lasergraveret hvor teksten fremstår i sort.

Mange pokaler kan der monteres et emblem med valgfri sportsgren på låget – vi tilbyder også at gravere dit eget logo som emblem på en jeton.

Du har også mulighed for at få dit logo på en graveringsplade, sammen med din tekst. Som monteres på pokalerne sokkel/fod

Når det skal have et ekstra løft, kan du hos BIG, også få dine pokalskilte trykt i farver, samt mulighed for at få trykt logo og tekst, når det skal være helt unikt

 

Vi har flotte Plaketter og fade til de store antal, og den helt unikke statuetter til den helt særlige begivenhed, hvor modtageren er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange statuetter, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden.

 

Høj Service

Hos BIG SPORTSPRIZE køber du ikke kun Plaketter og fade af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige pokal du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også Plaketter og fade efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG SPORTSPRIZE kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20