Menu
Din kurv

Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm

Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm
Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm
Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm
Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm

Medalje fremstillet i stål og UV printet, udført i 1 højde/niveau.

Mulighederne
Medalje fremstilles i alle ønskede former.
Medaljebånd med eget logo/design er med i prisen.
HUSK at uploade filer med de ønskede logo/designs.

Minimumsbestilling
Der skal bestilles mindst. 100 stk. pr ordre - Ved ordre over 1000 stk, kontakt os for special pris.

Artwork
Der fremsendes artwork til godkendelse inden ordre startes.
Vær opmærksom på at ordren først sættes igang når artwork, er blevet godkendt af dig.

Levering
Levering efter godkendt artwork er 14-20 dage.

Størrelser
Diameter
# 1: Ø50 mm
# 2: Ø60 mm
# 3: Ø70 mm
# 4: Ø80 mm

Materiale
Medaljen er i stål og UV print.

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20
Henvis til model nummeret - ses øverst til højre.

Produktinformationer
<p></p><table class="table table-bordered"><tbody> <tr> <td style="text-valign: top;"><h6><b><font color="#104a5a">TILVALG</font></b></h6></td> <td><h6> <b><font color="#4a7b8c">Logo - Front</font></b><br> Inkluderet i prisen - Upload en fil med det ønskede logo til medaljen. Acceptable filformater er .jpg | .ai | .png<br> Vær opmærksom på, at resultatet, aldrig kan blive bedre end udgangspunktet.<br><br> <b><font color="#4a7b8c">Logo - Medaljebånd</font></b><br> Inkluderet i prisen - Upload en fil med det ønskede logo til medaljebåndet. Acceptable filformater er .jpg | .ai | .png<br> Vær opmærksom på, at resultatet, aldrig kan blive bedre end udgangspunktet. <br> Der er mulighed for fuldprintet medaljebånd. <br> Hvis dette ønskes, skal filen være faktisk størrelse (25x80 mm). <p></p></h6></td></tr> <tr> <td><h6><b><font color="#104a5a">LEVERING</font></b></h6></td> <td> <h6> Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du checker ud:<br> <br> <b><font color="#4a7b8c">Services &amp; Priser:</font></b><br> PostNord med omdeling <br> PostNord uden omdeling <br> GLS til pakkeboks <br> GLS til erhvervsadresse <br> </h6> <h6> Leveringstiden kan du se under Beskrivelsen. Kan afhænge af hvilken leveringsservice du vælger.<br> </h6> </td> </tr></tbody></table>
Du vælger selv hvilken leveringsservice du ønsker at benytte dig af, under Leveringsmetode, når du chekker ud:

Services:
  • PostNord med omdeling
  • PostNord uden omdeling
  • Afhent i butik
  • TNT til erhvervs adresse
  • Leveringstiden kan du se under Beskrivelse.
Medalje med 1-siddet print # Ø50 - 80 mm
35,63 DKK
Ekskl. moms: 28,50 DKK
  • Model: 996MD-5003

Valgmuligheder

Dette produkt har et minimumsantal på 100
Tags: Q-Medaljer

DESIGN SELV MEDALJE - Unikke medaljer - Stort udvalg

BIG SPORTSPRIZE har siden 1989 leveret medaljer til sportsstævner, turneringer og konkurrencer i hele Danmark.

Vi leverer til klubber, firmasport, firmaer, events, Mesterskaber i alle sportsgrene, og store dele af det danske erhverv, og vi er Mestre i pokaler når det er til eliteidrætten og den professionelle sportsverden.

Vi har mange kompetencer og erfaring gennem mange år, med at indgå i samarbejde med kunder på alle planer i medalje verden. Vi hjælper den professionelle sport, klub sport, særlige events, med at komme fra idé til virkelighed

Der er mange Danmarks mestre – Sjællands mestre – Fyns mestre – Jyske mestre, der har fået en medalje far BIG SPORTSPRIZE

 

Stort udvalg


Vi har et stort udvalg af POPULÆRE standard medaljer, til de lidt mere tunge MESSINGE MEDALJER, og MEDALJE PAKKER, hvor du sparer på at købe flere medalje, og vores SAML SELV BILLIGERE løsninger hvor du selv montere dine medaljer, med store besparelser for din organisation.

Når det skal være særligt, har vi mange muligheder for at lave unikke DESIGN SELV medaljer, med vores Q-Medals, som bliver lavet i 3D effekt, og er en rigtig god løsning ved mindre antal.

Til lidt større antal, kan du få dit helt eget design med en støbt medalje.

 

HØJT SERVICE NIVEAU

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Design din egen Medalje


Vi har flotte medaljer til de store antal, og de helt unikke til den helt særlige begivenhed, hvor medaljerne er i centrum.

Ved store begivenheder, hvor der skal bruges mange medaljer, kan vi tilbyde særlige løsninger som ikke vises her på siden.

 

Vi tilbyder også mulighed for at lave unikke medaljer der er special produceret efter dit ønske, så skal det være tilpasset til en særlig begivenhed eller event.

 

Hos BIG køber du ikke kun sportspræmier af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er den helt rigtige medaljer du bestiller til lige præcist dit behov

BIG producerer også medaljer efter pris, så hold dig ikke tilbage med at få et godt tilbud. – bare send os information om antal og max pris, så sender vi dig nogen muligheder der passer til lige netop dit behov.

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20