Menu
Din kurv

NØGLESNORE I POLYESTER

God til detaljeret print i ubegrænsede farver.

Populær nøgle snor - blødt, behageligt og glat materiale.

 

Vi laver Nøglesnore i mange forskellige materialer, der giver dig fleksibilitet til at designe den nøgle, snor der udtrykker det du gerne vil.
Alle vores Nøglesnore findes med Quick-release, Break-Away og kortholder.

Polyester er et blødt og behageligt materiale. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en standardbaggrundsfarve. Bemærk besparelsen ved køb af 1000 stk. RING fo..
Fra 7,94 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:6,35 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med break-away i nakke, for øget sikkerhed. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en standardbaggrundsfa..
Fra 9,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,35 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælger en s..
Fra 9,19 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:7,35 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med Break-Away i nakke, for øget sikkerhed & med Quick Release, så nøglerne eller ID-kortet kan hægtes af. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. ..
Fra 10,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,35 DKK
Polyester er et blødt og behageligt materiale. Monteret med kortholder i hård plast, som passer til visitkort eller ID-kort. På polyester bruger vi sublimeringstryk, hvilket giver dig mulighed for at få trykt præcis det du har lyst til - på hele båndet. Alternativt uploader du dit logo og vælg..
Fra 10,44 DKK Inkl. moms
Ekskl. Moms:8,35 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

NØGLESNORE - Branding til en god pris

Stort Udvalg

Nøglesnore kan være lavet af nylon, polyester eller neoprenmaterialer, og findes også i et udvalg af miljøvenlige materialer, som bambus, bomuld, PET.

Udvalget er stort med NØGLESNORE I POLYESTER og de mere solide NØGLESNORE I NYLON, samt de eksklusive VÆVEDE NØGLESNORE

Samt vores øko venlige NØGLESNORE I BAMBUS og NØGLESNORE I ØKOLOGISK BOMULD samt NØGLESNORE I PET som er genbrugte plastlåg fra flasker

 

Branding

Nøglesnore er en nem og bekvem måde at bære ID- eller sikkerheds Kort på, eller bare som navnet siger dine nøgler

Med et klip til hurtigt at fastgøre og fjerne plastmuffer.

Nøglesnore er blevet brugt i vid udstrækning af virksomheder, skoler, hospitaler, specielle begivenheder, stævner, sammenkomster, messer og mange fritidsaktiviteter.

 

brugerdefinerede logoer kan være silketryk; offset trykning; varmeoverførsel (sublimering) eller vævet, plus flere valg af kroge, udtrækkelige hjul, sikkerhedsspænder, frigørelsesspænder, justerbare kroge og badgeholdere, bagage bælte; vinglasholder og kamerabælter.

Med årtiers erfaring med fremstilling af Nøglesnore, er vi den mest pålidelige leverandør til dine forskellige behov inden for Nøglesnore.

 

Høj Service

Vi bruger kun leverandører med samme serviceniveau som vores, og vi har fokus på miljø og arbejdsforhold, når vi vælger samarbejdspartnere.

Hvor det er muligt, har vi vores produktion i EU, da nærhed er en vigtig del af BIG

Det ses også med tydelighed i de eksklusive design, og den høje kvalitet.

 

Hos BIG køber du ikke kun Reklameartikler af høj kvalitet, du får også høj service og professionel vejledning, så du kan være sikker på at det er det helt rigtige produkt du bestiller til lige præcist dit behov

 

 

Hos BIG kan det meste lade sig gøre
Kan det, du har brug for ikke lade sig gøre her, så kontakt os på:
Mail: big@big-big.dk
Telefon: 56 71 40 20